Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ta fram det goda i dig


Orden till livet

Står här med blottad själ
vad mer kan jag göra
Vill dig bara väl
vill få dig att höra

Orden till livet
där misstänksamhet råder
ta inget för givet
ta livet till nåder

Dela det goda
låt kärleken le
låt godheten orda
låt alla den se




Fri vers av Nic
Läst 658 gånger
Publicerad 2005-06-01 21:44



Bookmark and Share


  Bella
En favorit! Bravo!
2005-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic