Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som regel...

...ägnar jag mig
regelbundet åt
det oregelbundna

mera oregelbundet åt
det regelbundna




Övriga genrer av Anders P VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-18 20:25



Bookmark and Share


  solomi
precis så är det
2008-02-20

    ej medlem längre
Anders på spiken med humor!
2008-02-19

  Hildegun Relefors
Ja, ibland vet lag ite heller vilket ben jag skall stå på! Rolig, sann fundering!
2008-02-18

  Sunlight
Finurligt formulerat :)
2008-02-18

  sol
kallas
mer levande
liv

:)

*
2008-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP