Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när jag sitter på färjan till ingenstans.

Den dag när jag ligger i min säng. Ett ändlöst hav står i lågor. I lågor av tystnad. Den dag jag ligger i min säng, det är den dag min familj samlas runt mig. För nu är båten här. Dags att kliva på. Dags att inse, ormen kommer att sluka mig och alla mina barn.

Det ändlösa havets lågor. Det ändlösa havets båt. Är här. \"Hämta mig\". nu.
JAg sitter i en båt. En tyst båt på väg mot ett hav utan slut. Ett hav utan vågor. Där sitter vi, tillsammans. I en känslolös båt älskar vi.
Eller är det hat?

Aldrig. Även ifall vi trodde att fåglar skulle sjunga här. Det enda sjungande vi kan höra är tystnaden. du. jag.

Vi är snart framme. Ön. Den dimmiga ön.




Fri vers av victor apocalypticern
Läst 540 gånger
Publicerad 2005-06-01 21:49



Bookmark and Share


  ForeignFragments
Sorglig. men fin. väldigt fin
2005-06-20

  svartasfalt
Bra!
2005-06-01
  > Nästa text
< Föregående

victor apocalypticern