Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vet inte om den är klar


När verkligheten knackade på dörren

 

och hon satt där med handen fast vid någon annans

och med smekningar av små kyssar på kinden

blev hon älskad

av den djupaste av alla kärlekar

 

paniken steg som vinterrök ur en gammal skorsten

hon bet sig i läppen och tänkte små tankar

alla lyckliga tankar hon en gång hade

 

och hon satt där och tittade i nötfärgade ögon

och log åt den ödmjukhet som ljöd ur munnen

djupet av sig själv hon kan inte ge

mer än för liten stund

 

rädd flickan blev tror jag

men tanken var så vacker




Fri vers av LadyFool
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-18 20:43



Bookmark and Share


    Rever Tit
vad vackert du skriver!

frid vare med dig
2008-02-18
  > Nästa text
< Föregående

LadyFool