Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara natten till en tisdag

 

varje rörelse tyst nu

bara elektricitet som väntar

på att jag inte ska kunna trycka

in knappen inatt heller

förr i tiden skrev man brev

 

på förra nattens skrynkellakan

ligger trappuppgångens

minsta person

utsträckt

 

och frukostbordet väntar skolbarn

dukat för skridsor och simhallar

 

 

 




Fri vers av molly crayons
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-21 00:45



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vardagen.
2008-02-21

  Michaela Dutius
Våra två verkligheter...den inre - och den yttre med simhallar som väntar och plikter som ska utföras.
Väl diktat
2008-02-21
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons