Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pandoras....

Vänder

jag vrider

Söker

jag finner

Känner

jag inser

Tror

Jag vet....













Övriga genrer av Mauri
Läst 354 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-27 21:29



Bookmark and Share


  Svenja
Få ord som går djupt..
Skönt att vakna med.. :)
2008-03-01

    Frihet
cool!
2008-02-28

  Larz Gustafsson VIP
Och vips...så är det redan för sent...

Pandoras ask kan liknas vid den förbjudna frukten i Edens lustgård.
2008-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Mauri
Mauri