Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att se det vackra omkring sig istället för att hata


Se det vackra

Jag ber dig,
öppna dina ögon snart
se det som i livet är underbart
du borde se
blommornas vackra färg glänsa
det borde smutset i dina ögon rensa
och de underbara dofterna
som du kan känna
åka in i dina näsborrar
strunta i om rovdjuren åt dig morrar
de är onda människor som bara av oss
vill ta
som inte bryr sig om andras känslor
och bara tar det dem vill ha
låt dem ensamma vandra bort
jorden är inte till
för människor av deras sort
sluta upp med hat
se istället det i livet som är underbart




Fri vers av Skrivarn
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-19 15:58



Bookmark and Share


  prinscess VIP
mmm det är bättre att se allt det som är vackert istället för att låta det nattsvarta sota ner själen
bättre att se varje dag som en fin gåva
2008-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn