Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att inte kritisera varandra för mycket


Sticka hål i varandras hjärtan

Undrar en sak
varför vägen till respekt i alla tider
inte varit spikrak
varför vi behandlat varandra som djur
att förståelse
fått vänta på sin tur
i varandras hjärtan
har vi stuckit hål
fattar vi inte
att människan
inte vad som helst tål?
när vi får hårda ord mot oss
där det som mest känns
så kan jag lova att det djupt
ner i våra själar bränns
kritik är bra,
säger du,
ok,
men vill du ha det slängt i ditt ansikte nu?




Fri vers av Skrivarn
Läst 258 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-19 16:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ännu konstigare är väl att om någon sagt något som någon annan stört sig på, så skall denna bittra, sura gamla kärring eller var det nu är gläfsa om och älta detta i eoner sedan.
2008-02-19

    en tid för länge sedan
tack för denna meningsfulla texten.
klart tänkvärt
2008-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn