Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HJÄLP!

Jag behöver hjälp!
Hjälp mig - att sortera i mina tankar, mina känslor
Hjälp mig - att reda ut vad som verkligen är jag
Hjälp mig - att hitta tillbaka till min kraft och energi
Hjälp mig - att ta tag i det jag måste
Hjälp mig - att ta mig ur detta destruktiva, mörka liv
Hjälp mig…
HJÄLP!

Har alltid klarat mig själv
Har alltid tagit mitt ansvar, fixat för mig och mina nära
Har alltid legat i framkant, varit drivande
Har alltid sett till att saker blivit av
Har alltid haft kontroll

Har aldrig bett om hjälp, inte av någon
För allra första gången i mitt liv känns det som jag inte klarar det själv
För första gången i mitt liv önskar jag att någon annan vill ta hand om mig!
Någon som tar fullt ansvar – i alla fall ett tag
Som ser när saker behöver göras, fixas
Som fyller i när jag missar
Som drar iväg mig, sparkar mig i häcken
Som ser när jag har det tungt
Som lyssnar – även på det jag inte säger
Som finns nära – även när jag inte är nära
Som hjälper mig…

Stora krav…
Finns det någon som orkar och vill ställa upp?




Övriga genrer av Viva
Läst 289 gånger
Publicerad 2008-02-19 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Viva
Viva