Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag - ett UFO!

Vill inte vara här…!
Känslan finns där hela tiden
Är alltid där jag inte vill vara
Vill inte vara i den här situationen
Vill inte vara på den här platsen
Vill inte vara med dessa människor
Vill inte vara med…
Vill inte…

Vill inte vara här…!
Känner mig utanför, passar inte in
Är inte som alla de andra
Orkar inte vara social
Orkar inte prata
Orkar inte delta
Orkar inte vara med…
Orkar inte…

Vill inte vara här…!
Var vill jag vara istället?
Vad vill jag göra istället?
Kan inte hitta mina önskningar
Kan inte hitta mina drömmar
Kan inte hitta min vilja
Kan inte hitta min lust
Kan inte vara med…
Kan inte…




Övriga genrer av Viva
Läst 305 gånger
Publicerad 2008-02-19 17:21



Bookmark and Share


    Melona
åh,
herregud

och jag som trodde att jag var ensam om att titulera mig som
ett ufo
äntligen en likasinnad! :)

Är vi från mars tro?

det jag menar är att jag känner igen den där känslan
av att
vara fel

stor kram
till dig

(men du passar säkert bra här, jag trivs ypperligt!)
2008-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Viva
Viva