Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OK

Jag säger ”Det är OK”
Jag säger det ibland, ofta, för det mesta
Jag säger att det är OK, men det är det inte
Det är inte OK
Det är aldrig OK

Han har själv börjat fråga ”Är det OK?”
Allt hopp rinner ur mig
Jag säger det igen ”Det är OK”, men det är det inte
Det är inte OK
Det är aldrig OK

OK är att slippa, komma undan, undvika
Undvika vad?
Jag säger OK för att undvika att engagera mig
Jag säger OK för att undvika att ödsla tid
Jag säger OK för att jag inte har kraft att hitta mina känslor, min lust
Men det är inte OK
Det är ALDRIG OK!




Övriga genrer av Viva
Läst 289 gånger
Publicerad 2008-02-19 17:25



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Säg det då!
2008-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Viva
Viva