Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Okontrollerat

Har fullständigt tappat kontrollen över mig själv
Har tappat förmågan att styra mitt eget liv, min egen kropp
Kan inte gå mot mina egna mål längre
Vet kanske inte ens vilka mina mål är

Har tappat mina drömmar, mina fantasier
Har förlorat mina positiva känslor
Har bara allt det negativa och destruktiva kvar
Det härskar oemotsagt, har tagit över

Vill inte ha det såhär
Vill vägra allt det mörka
Vill styra igen
Vill, vill, vill
...ha tillbaka mitt liv!!





Övriga genrer av Viva
Läst 277 gånger
Publicerad 2008-02-19 17:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Varför måste man ha mål?
Själv vägrar jag.
2008-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Viva
Viva