Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingenting

Ett blankt papper
Varför tog det så lång tid innan jag kom hit?
Varför tar det emot?
Vad stoppar mig?
Ingenting
Ingenting!
INGENTING, INGENTING, INGENTING!!!
INGENTING!
Hur kan ”ingenting” vara så stort, så tungt, så ogenomträngligt?!?!
Hur kan ”ingenting” stå i vägen för mig som det gör hela tiden?!?!




Övriga genrer av Viva
Läst 320 gånger
Publicerad 2008-02-19 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Viva
Viva