Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olust

Lust
Ingen lust
Olust
Tre nivåer – som sakta men säkert invaderat mig, en efter en
Nu står jag på sista steget – Total olust
Vaknar varje morgon med en enda känsla – Total och fullständig olust
Har inte tillstymmelse till lust att stiga ur sängen
Har inte tillstymmelse till lust att börja min dag
Har inte tillstymmelse till lust att möta andra
Har inte tillstymmelse till lust att göra något
Har inte tillstymmelse till lust att vara med, överhuvudtaget
Har inte ens lust att somna om…




Övriga genrer av Viva
Läst 382 gånger
Publicerad 2008-02-19 17:27



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Låter som apati.
2008-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Viva
Viva