Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FREDAG

Jag själv

 

JAG SJÄLV

jag var sur på mig själv

ett jävla långt tag,

 

jag trodde att det var MIG

MIG SJÄLV

som det var fel på

ett jävla långt tag,

 

men det var du

bara DU

inte mig själv INTE JAG

som det var fel på

 

 

jag själv

går själv

äter själv

gråter själv

ensam är stark?

nej.

jag själv

trodde det

trodde fel

uttryckslösa ögon kan

inte se,

bara fel

 

en fot

bara EN fot kvar nu

vet inte vem..som tog den andra..riktigt

men det spelar ingen roll,

egentligen

jag kommer ändå aldrig få tillbaka den

inga ögon,

lika bra

slipper se

dig.

 

 

jag själv

 

en ensam tonart

en fisk

på torra land

borttppad i sin ask,

friterad levande.

jag själv

hör själv

fortfarande

dig utanför

skrikande, sparkande, spyende

och jag hatar det

 

jag själv,

det var aldrig jag

 

det var du

 

nu



Fri vers av SMLU
Läst 375 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-19 18:45



Bookmark and Share


  Louise. J
Wow säger jag bara.
Kan inte säga något mera..
2008-02-19
  > Nästa text
< Föregående

SMLU
SMLU