Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De vackraste rosorna

De vackraste rosorna
blommar i rännstenens gränder
bland det sköra och trasiga
törnernas snår

de blommar bland
trasiga timmar och tårar

de vackraste rosorna
blommar under månens lykta
i daggen av ljuset
från en spräckt stråle kärlek

de vackraste ögonblicken
ger du mig i kyssen av
en naken gryning

 




Fri vers av ~~*MariamAurore*~~
Läst 270 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-02-19 19:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nu tåras mina ögon av pur och idel lycka!
Det här var bland det bästa jag någonsin läst!

Rosornas skönhet framträder ju så mycket tydligare mot bakgrund av snusk och misär.
Kontrastverkan frapperar och blir flagrant.

Och en sprucken vas håller längst!!

Underbar dikt!
Fullständigt formidabel!
2008-02-19

  Fånga dagen
Mycket vackert skrivet jag ser allt i fantasins öga

Anna-Karin
2008-02-19
  > Nästa text
< Föregående

~~*MariamAurore*~~
~~*MariamAurore*~~