Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackra och underbara

Är inte ensam på färden, ty skuggor lurar mellan träden.

De tisslar och tasslar, de prasslar där de står.

Med sina bankande hjärtan de kallar på natten.

Den kommer som ett rå, och med den blir de små.

Men färden i den här världen är full med oro och otaliga besvikelser.

Varsågod, inse.

Den är också fylld av vackra och underbara ting, men iget av detta vi kan vi se.

Så länge våra hjärtan och sinnen är svärtade med sorg.

Vi får hoppas att natten ändrar på de.




Fri vers av Ivy-Jean
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-19 22:44



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Så vemodsvackert och djuplodande och magiskt mystificerat med hoppets skälvande låga i slutet ...jättefint!!!
2008-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Ivy-Jean