Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jobbar på en dikt till min far..ge gärna åsikter och tips som kan göra den galet bra!! jag skriver oftast inte med rim..help =)


Genom livet vi har vandrat

 

som en familj med alla levande styrkor och brister

vi har flugit tillsammans genom klockornas klämtande slag

och just nu i livet på året tjugohundraåtta

vi hyllar din livsresa fram till din sextioårsdag

 

din resa har burit dig genom ständig förändring

format dig likt vatten skapar fåror i berg och sten

en tid av minnen som fyller jordens alla hav

där vissa stunder färgas likt en regnbåges sken

 

i alla vilda år du har funnits här till hands

med kunskap att man ska kämpa mot toppen av sitt liv

och tillsammans genom livet vi har vandrat

i regnet visat hur man tar nästa kliv

 

för alla dagar är inte ljuva som röda rosor

heller inte mörka som en kall vinternatt

ibland är livet bara grått

men följ regnbågen så finner du livets skatt

 




Fri vers av LadyFool
Läst 346 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-19 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LadyFool