Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

saknar ibland tiden som en gång var, enkelheten, naiviteten, underhållningen :)




Hakuna Matata

 

Dörren stod på glänt och in tittade tomten alldeles rödvit

En bastant röst ljöd i huset - HO HO HO

Och alla barnen samlades i ring på golvet

Gapade alldeles storögda

 

(att skägget fastnade i grankvisten tre minuter tidigare tog ingen notis om)

 

När sommarlovet kom

Och tre månader kändes som en evighet

Vattenspridaren gick för fullt

I gräset vi hoppade och dansade till strålarna

 

(tänk fiskar på torra land)

 

Inga mobiler fanns det

Och killar var fulla med baciller

Ja, livet var en dans

 

(tills man fick skäll av pappa och två dagars rumsarrest)




Fri vers av LadyFool
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-20 02:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ibland kan jag sakna det liv som var så mycket enklare.


\"Jag och min syster lekte lekar...\"
2008-02-20
  > Nästa text
< Föregående

LadyFool