Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag sover inte inatt

Jag sover inte inatt för att....
Jag vilar inte i natt för att...
Jag blundar inte inatt för att...


tystnaden mellan oss är outhärdlig...




Fri vers av TOVE FRANK
Läst 369 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-20 04:00



Bookmark and Share


  LassO
Känner igen det, fint skrivet.
2008-02-20

  © anakreon VIP
\"Din tystnad kan vara, ibland,
bland de starkaste ljud du äger.

Men nu talar din tystnad
så rasande tyst
att jag ej kan förstå
vad den säger.\"

(Ljudlöst vapenskrammel, 2007)
2008-02-20
  > Nästa text
< Föregående

TOVE FRANK
TOVE FRANK