Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är jag inne på fel spår med mitt skrivande igen? Om texten direkt känns jobbig att läsa - läs inte, skriv bara en kommentar att den är svårläst så vet jag att jag inte är på rätt spår.


Midvintertid och vi har drunknat i varandra för länge nu

Det är tungt
med identiteter

fast det kanske inte måste
vara så,
älskade

varför inte gå hem med någon annan ikväll

varandra
vi är båda mycket mer än så
jag tycker inte om det som är kontroversiellt
när allt förvanskas och det blir till en personlighet

men vi kanske kan sluta vara pretentiösa

försöka,
älskade

varför inte gå hem med någon annan ikväll

sedan
vackert naken

vi två flytande i
en insjö nästa sommar




Fri vers av Queen_of_Rain
Läst 739 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-20 19:35



Bookmark and Share


  Marvin
en cocktail i handen¨
något vist ord
solen från söder
den flyter madrassen


vem var vi gjorda för
kanske ändå
att riktigt älska
den rätta nu i kväll


mycket vackra tänkande meningar
2008-02-24

  Larz Gustafsson VIP
\"X-ray Spex Identity lyrics\"


identity is the crisis can\'t you see
identity identity

when you look in the mirror
do you see yourself
do you see yourself
on the t.v. screen
do you see yourself in the magazine
when you see yourself
does it make you scream

when you look in the mirror
do you smash it quick
do you take the glass
and slash your wrists
did you do it for fame
did you do it in a fit
did you do it before
you read about it

X-RAY SPEX
2008-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Queen_of_Rain
Queen_of_Rain