Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att respektera det levandes känslor


Älska det som har medvetande

Älska,
älska allt som har själ
och medvetande
samt känslor
det som har
någon sorts vilja
gör det varje dag
varje sekund
i varje andetag




Fri vers av Skrivarn
Läst 147 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-20 21:54



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Snyggt poetat!!!
2008-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn