Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack min dusch och Arja för inspirationen ;)


Levande charader

 

Sminket vi bär rinner bort med regnet

och tårarna

 

Och kvar finns bara du och jag

 

Nakna och blottade för världen

precis som de vi är

 

 

Vem är du?

Vem är jag?

Levande charader

 

För vi spelar alla en roll

 

Alla har sin plats i

ramen

 

 

Utom vi




Övriga genrer av Amy
Läst 287 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-20 21:57



Bookmark and Share


  sara-alice
wow, detta är
hur bra som helst!

\'\'och kvar finns bara du och jag\'\'

verkligen bra skrivet...
2008-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Amy
Amy