Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

även den trevligaste kan förvandlas till as och du är värst och idag är jag faktiskt en äkta bitterfitta som slickar ärren och undrar hur man kan leva utan ryggrad i kroppen och hur ett år kunde gå så fort och jag är inte ens saknad..




Att se dig gjorde ont och jag vet nu att jag var ingenting

 

jag hatar dig vem du än är

stirrar på din bild åt alla håll och ibland ser jag hur du ler

så jag gömmer mig bakom månen av rädsla

för jag ser dina lockar

vill snurra dem på nytt runt mina fingrar

försent

 

Allt är aska...

 

Varför var du inte den jag trodde du var...

jag skäms

stod för dig i vått och torrt

jag undrar om du ens finns på riktigt?

 

I mitt hjärta du är stjärnorna och luften

Jag andas dig

och i drömmen flyger vi högre än livet

 

men jag vet inte ditt namn

och jag finns inte

 

 




Fri vers av LadyFool
Läst 290 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-02-20 22:31



Bookmark and Share


    Rever Tit
så vackert och smärtsamt..
dikten är universell, hur många känner inte igen sig..?

om någon kan göra en så illa ska man ju vara glad och lättad att man slapp dela livet med honom eller henne... men ack så svårt det är.. kärlek fungerar precis som en drog...abstinens och rus

tack för att du delar med dig

frid och ljus
2008-02-20
  > Nästa text
< Föregående

LadyFool