Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tabula rasa

Min oskuldfullhet
är det
du tycker bäst om hos mig
ett tabula rasa
där du kan skriva ner
långa rader
om hur svart världen är
nu sitter sitter de där
fastetsade
och bränner i mitt inre
Tack
du har lärt mig att hata
på en helt ny nivå




Fri vers av Dagg
Läst 481 gånger
Publicerad 2005-06-02 17:47



Bookmark and Share


  Ann-Cathrin
oj...ryser...bra obehaglig bra...
2005-06-11

  Morvern
usch, underbart
2005-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Dagg
Dagg