Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför

Du hem hade kommit

och lagt dig för att sova

Jag dig så längtat

att själen blivit ärrad

Spritter av glädje

skrattar i eufori

Hoppar upp på ditt bröst

drar i din mustasch

pussar dig på kinden

......

ligger på golvet

blodet i munnen

tåren i ögat

sårad för livet....




Övriga genrer av Mauri
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-21 00:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mauri
Mauri