Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oändlig

Som en spröd och klingande ton
med vingar av glas
i ett skimrande kaos
av regnbågsfärgade dagar
och nätter av stål
suddas gränserna vibrerande ut.

Intuitionen känslan och sanningen 
sveper en mantel över
kärnan av diamant

och allt börjar om




Fri vers av Stjärnöga
Läst 348 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-21 01:01



Bookmark and Share


  Lasseman VIP
Wow! bara så vackert min vän!.. applåder
2008-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Stjärnöga
Stjärnöga