Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack för att du inspirerar mig Enediel! ;)


Träskalle

Om du kliar dig på huvudet


- får du stickor i fingrarna då?




Övriga genrer av Blomster
Läst 387 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-02-21 01:17



Bookmark and Share


    Damir
haha, fint :D
2008-02-21

  Lyckohäxan Enediel
Haha! Du bruden...jag vet inte hur du vill att jag ska tolka att jag är din inspiration här *kliar mig i huvet* AAAJ fan! Eh...okej...jag fattar nu!
DU är knäpp!!
2008-02-21

  berxper
Ha ha...
Det kan man undra!
2008-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Blomster
Blomster

Mina favoriter
kardat flor
Vårdikt
Vilse