Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På flykt



Ännu en flyktväg
har jag hittat
Jag söker mig hit
kurar
låter mig översköljas

av ord

De vaggar mig trygg
min andning blir lugn
och lätt
Tror mig befriad
låter mig tröstas

av ord

Känner igen mig
Skrattar ibland
Hoppsan på kinden en tår
snart smeks den bort

av ord

Ännu en flyktväg
har jag hittat
Är det då fel
att för en liten liten stund
få känna sig hel

av små fladdrande ord




Fri vers av Mygg
Läst 251 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-21 09:43



Bookmark and Share


    Melona
jösses!

(du har formulerat mina ord)

starkt
välskrivet
och jävligt gripande!

och den flykten är härligt njutbar
2008-02-21

  mare VIP
..fladdrande härliga ord...
2008-02-21

  Lyckohäxan Enediel
Åh visst är det helt okej att fly in bland orden ibland!
Väldigt fint skrivet! =)
2008-02-21

  berxper
Vilka underbara ORD!
Vi förmedlar våra känslor genom ord.
Smittas av, smeker, hjälper.

Nu fick jag rysningar

...av dina ORD!
2008-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Mygg
Mygg