Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grå disets fönsterdrömmar

i det grå diset
skriver drömmar på
fönstrena

ska minnas
det här som ett minne

när drömmar är sanna

ska skriva obscena
gester på era hjärnor
när drömmar bli sanningar

någon gång igen
kan man ju alltid
hoppas

 




Fri vers av virre
Läst 621 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-21 09:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre