Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utom räckhåll

 

 

Ju mer hon koncentrerade sig

på att fånga bilden av sig själv

på näthinnan

desto dimmigare blev hennes blick

 




Fri vers av Jojo
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-21 14:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo