Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske en annan gång

 

 

Jag ville låna hans blick

låta det han ser

sjunka in i mitt hjärta

 

Jag ville känna samma glädje

när jag betraktade mig

som när han sa de vackra orden

 

Jag ville låna hans känslor

och låta dem

måla mig vacker

 




Fri vers av Jojo
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-21 14:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo