Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
:-)


SEMLAN

 

 

Den doftar förföriskt

där den står och ler under sitt vita pudertäcke

Så lyfter den på hatten och blottar sitt innersta för dig

och du faller pladask för hennes söta hjärta

Först närmar du dig den släta ytan

och du njuter av att hålla henne i handen

Sedan klär du sakta av henne

bit för bit

tills hon är helt slut




Fri vers av Jojo
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-21 14:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Aptitretande metafor!
2008-02-21

  Marreb
*fniss* förföriskt...
2008-02-21

  Lyckohäxan Enediel
Åh va härligt :) Dels så blev jag sugen på semla nu...sen verkar det lockande att få vara en semla också :)
Ska genast klä ut mig och lägga mig utanför ett cafe!
2008-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Jojo
Jojo