Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

järtecken

när solljuset träffar
iskristaller
i atmosfären

uppstår märkliga
ljusfenomen

i forna tider
sedda som
järtecken

förebådande oår




Övriga genrer av Anders P VIP
Läst 224 gånger
Publicerad 2008-02-21 18:16



Bookmark and Share


  Hildegun Relefors
Som de pärlemomoln vi hade häromdagen, jag tydde dem som glädjemedelande.
2008-02-21

  Larz Gustafsson VIP
\"Järtecken\", som en LP med Mörbyligan hette.

Omen.
Varsel.
2008-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP