Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fastnad

 

det är underligt

när det behövs en

tv-skärm för att gråta

 

och jag tänker på

hur olika beteenden

liksom fastnar och att

 

såhär har åren gjort mig,

allt jag gjort

 

kommer du ihåg att jag frågade

om du ville leva

 

med det här, med mig

om du inte trodde

att du skulle tröttna för

 

jag tröttnar själv ibland

och jag kommer inte

ihåg vad du svarade men

 

det måste ha varit någonting bra

för det brukar det vara

 




Fri vers av molly crayons
Läst 194 gånger
Publicerad 2008-02-21 19:16



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Känsligt och nära
poetat!!!
Superbra!!!
2008-02-21

    Blåklinten
det känns fint,
det känns rätt
och det är ärligt och sant det du skriver om,
du slår huvudet på spiken
fortsätt så!
2008-02-21

  Larz Gustafsson VIP
Jag hade SÅ nära till gråten då jag sist lyssnade till sången \"Inte ett ont ord\".
Så det behövs inte alltid en tv-skärm.
2008-02-21
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons