Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgen....

Stor, mörk, rullande över mig.....
Tränger in i mitt bröst och pressar ihop mina lungor...
Jag kippar efter luft och sväljer min gråt....
Ett trummande med fingrarna på bordet för att avleda.....
Behovet av att explodera är enormt och lika skrämmande...
Rädslan som skapat sorgen som jag nu är rädd för....









Fri vers av TOVE FRANK
Läst 282 gånger
Publicerad 2008-02-21 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TOVE FRANK
TOVE FRANK