Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara ett liv *

 

Jag lägger mitt liv i dina händer

spröd som vårens första fjäril

skygg som hinden med sitt kid

Jag ger dig mitt allt

 

Jag vilar i dina trygga händer

mjuk som katten i vårsolen

modig som tigern i strid

Jag får ditt allt




Fri vers av Annette Andersson
Läst 452 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-21 22:27



Bookmark and Share


  Vilsen Annette-hittar vägen
Mycket vacker text :)
2008-02-22

    sunnanvind
Underbar dikt ...mjuk som finaste siden...
2008-02-22

  Michaela Dutius
Underbart fridfull känsla smyger sig in i hjärtat vid läsningen av denna dikt.
Väl skrivet!
2008-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Annette Andersson
Annette Andersson