Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag älskar dig, min vän. men jag vill inte längre gå bredvid dig.


bara för att gömda tårar väger mest.

du ser inte på mig
som du brukade göra
den längtansfulla blicken
finns inte där längre


jag tar genvägen över tågrälsen
ger mig själv den där lilla kicken
som jag behöver ibland
när livet går på automatik


vi glider sakta isär
spänningen är sedan länge försvunnen
nu är bara jag lilla jag
och du den oskyldige pojken
som bara letade efter någon att hålla om

jag älskar dig
det gör jag
men inte tillräckligt
för att fortsätta


älskade älskade vän
jag vet att kärlek svider
sticker och blöder
men det går över


- snart är jag bara en del av igår
och du pojken som en gång höll min hand.




Fri vers av Lina Hellstrand
Läst 416 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-02-24 18:59



Bookmark and Share


    Maria Malm
Fint skrivet..
2008-02-24

  emilf77
fin text om att gå vidare
2008-02-24

  dalida_bl
Fantastiskt skrivna rader för oss att läsa , men du har behållit det bästa för dig ....*känslor*
Jag tycker om....... ditt sätt att gå vidare...............
2008-02-24

    Melona
vackert som attan
2008-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Lina Hellstrand
Lina Hellstrand