Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jordens snabbaste taxibil

 

kom hem nu

det är för svårt att ha dig

tidzoner bort

 

flyg, spring, skynda

att vinka in jordens snabbaste taxibil

kom ihåg din adress

 

det finns ett barn här

med ditt namn på,

våra ansiktdrag 




Fri vers av molly crayons
Läst 240 gånger
Publicerad 2008-02-22 00:31



Bookmark and Share


    tramp
Åhhh… läge för 112…och pling-plång Taxi då !
2008-03-06
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons