Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

to - do - list

 

när jag har tid ska jag öppna

liftarens guide till galaxen igen ska

jag skratta åt att inte bära någonting

 

ska jag spola upp ett bad 

med stora rosa bomben

fylld med blomblad

ska jag dricka iskall likör

 

ska jag sätta på musik sedan

dansa runt i rummet i

vackraste kimonon du gav mig

 

tills jag är lika mjuk 

och sedan, vet du är den

så väldigt lätt att ta av 




Fri vers av molly crayons
Läst 221 gånger
Publicerad 2008-02-22 00:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons