Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man gör vad som helst för att få den man älskar


Jag offrar livet(om jag för en liten stund får vara din)

sorg, sorg
om du samlade mina tårar
skulle de nå
till bredden
i en korg
din närhet
är som ljummet vatten
mot en het kropp
men ditt kroppspråk
säger till mig
stopp
du vill inte
ha mig
i ditt hjärtas
största,
finaste rum,
där får jag ej
komma in
men,
snälla,
jag offrar livet
om jag för en liten stund
får vara din
dina ögon
är fantastiska,
mörkare än kol
i hjärnan, själen
och lungorna
hos mig
finns det
djupa hål
där det brinner
som i helvetet
när jag tänker på dig
på natten
min kära,
kom nära
och svalka mig
med ditt svala
vatten
när jorden fortfarande går
sin bana trogen
när jag
och tiden
är mogen
ska jag komma
och hämta dig
från himmelriket
då kommer alla
i universum
från min stupe
höra skriket
av lycka och kärlek
starkare än döden
starkare än jesus kärlek
för dem han delade
på bröden




Fri vers av Skrivarn
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-02-22 10:33



Bookmark and Share


  någonivärlden
Åå, jag vet precis vad du menar...
2008-02-22

    en tid för länge sedan
så vackert! bra skrivet
2008-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn