Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2002 kom dessa ord till ...


Älska mig för den jag är


Natten är här
Gryningen när
Stjärnorna tändas
där de alltid är ...

Blickar ut i den rymd
som omsluter mig ...
... Tänker på dig
och undrar var du är ...

Känner smärtsamt
närvaron av din frånvaro
- att du inte längre finns här ...

Saknar dig!

Älskar dig!

Du är den jag vill få möta
gryningen med
Den jag håller allra mest kär ...

Önskar du kunde älska mig
för den jag är ...

©Peter Stjerngrim




Fri vers av Peter Stjerngrim VIP
Läst 533 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2005-06-02 23:54



Bookmark and Share


  P-E-H
Väldigt sårbart och vackert diktat. Berörs i själen, den känslan.
2015-03-10

    Erika H
Det är mycket rymd, mycket kärlek och saknad och jag tänker det är finstämt. Men sen kommer slutet och det känns som en tyngd läggs på axlarna. Det river till och blir ja, tungt.
Mycket välskrivet.
2014-09-11

  BlåhäXa
Önskan finns ju alltid, men den grymma sanningen är att det bara förbli en önska. kan dom inte det så är det inte värt besvär... "För jag är jag och det är jag det" Kram!
2006-02-10

    Agnieszka
tycker om dessa rader i från dig. den känns väldigt träffsäker. jag berörs och omrörs en aning.
2005-06-03

    Bodil Sandberg
En dikt där jag kan känna och se framför mig,bilder som skapar tankar - tack
2005-06-03

    Herr Quist
Gillar! kärlek och stjärnor är för mig synonymer..
2005-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP