Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att aldrig ge upp sitt sökande


Sluta aldrig leta efter Grodorna


Och den lilla flickan sa till Kvinnan

Även om du smutsar ner dig
Även om du trillar och slår dig
Aven om du blir blöt
Även om du blir kall
Även om du blir trött

Så sluta aldrig leta efter Grodorna i Sjön




Fri vers av Nic
Läst 344 gånger
Publicerad 2005-06-03 00:05



Bookmark and Share


  Josef Winroth
Rolig titel men dikten känns igen på nått sätt, som om man hört den förut.
menar då uppbyggnad och ide.
2005-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic