Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ha nä firnnt ni å!



Nu ä nä helg o dä ä så schönnt!
Ja ska ba ta e lugnt o shlappa...
Sola skin fast jeg kan inte va ute
när jeg e så förkyldd...
Fast he görrnt nå..det ä bra endå!
Förrestn, tack hörrji för alla kryapåse!
de gör att man bli lite glaare...
Ha nä firnnt ni å!

Kram Sunnanvind




Fri vers av sunnanvind
Läst 374 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-02-22 13:32



Bookmark and Share


  Annette Andersson
En underbar text på mål + lite snuva... *krya på dig*
2008-02-25

  Betlehemsstjärnan VIP
Jag ler...detta mål är så härligt, men det är mindre kul och va förkyld..
Härliga rader och du får tillbaka ett krya på dig..
Kram/B
2008-02-25

    © Birgitta Wäppling VIP
Härligt dialektskrivet...! Applåderar i massor.
Dikta på dialekt, vet ja\'! *Wow*
2008-02-22

  Jan Linderoth
Dö, det däringa va jue sketbra skrevet! Kåort och äxackt och påe samma mål som min mor hade! Hon begrep inte ens va ätoå var fö nått! (ärtor)
Läs min kommentar till silenes dialektdikter.

Gillar dej och dina dikter!
2008-02-22

    Maria Malm
Tack och krya på Dig!
2008-02-22

  Lilla My* VIP
Dialektdikthälsning underbart att se!:)
Krya på da och ha de så gutt
du kan ha´t över helga*
Kram*
2008-02-22

  Lasseman VIP
Åh! stackars dig.. Aatjoo!! phuu jag är osså lite snorig.. lite honungs te skall väl sitta bra.. så får man softa ikväll.. =)
2008-02-22

  Jack_iX
Fatta inte ett jota *L*
Tack för språklektionen ...
Och krya på dej !

De é lá änna gôtt ...
2008-02-22

  W.Riter
*ler* Tråkigt att du är lite risig men glädja mig kunde du i alla fall.
2008-02-22

  glittertindra
:) och glädjen smittar av sig till andra som sitter hemma och snorar... härlig, glad och spontan text... krya på dig!!! :)
2008-02-22
  > Nästa text
< Föregående

sunnanvind