Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM FITNESS

Jag kan bara konstatera att min
feta ända dallrar fast jag står still




Övriga genrer av Carola Zettergren
Läst 390 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-02-22 13:42



Bookmark and Share


  Moniqa
*gapskrattar*...du är så rolig du *hahah* tack för den bilden!
2008-02-27

  noname_realmind
Självironi at its best! :-))
Någon klok sa: \"Ta inte dig själv på så stort allvar - det är ingen annan som gör det.\" En livsfilosofi så god som någon. ;)
2008-02-23

  Emilia Mattsson
Rolig! :D
2008-02-22

  Larz Gustafsson VIP
I\' m a misfit myself.
2008-02-22

  korpfjäder
Härlig humor!
2008-02-22

    tramp
Ha-ha

Rolig självironi !

Själv har jag då \"magness\"
:-)
2008-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren