Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag beskriver ej denna dikt, man får tolka den hur man själv vill!!


Lugnet före stormen

jag ligger på ett stengolv
klockan är redan tolv
mörkret faller
jag är omsluten av ett galler
min själ är borta i de förlorades värld
nu börjar en helvetesfärd
klockan tolv ska det ske
då kommer de




Fri vers av Skrivarn
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-02-22 14:11



Bookmark and Share


    RebeccaW
Snyggt, lite mystiskt slut, gillas!
2008-02-22

  Carola Zettergren
Snyggt poetat!!!!
2008-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Skrivarn