Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuva 80-tal...


Ljuva 80-tal med sina neonfärger

som färgade oss i neongult, mintgrönt och turkost

Smycken i plast och enorma axelvaddar

permanentfrisyrer à la pudel

Lördagsbiten med Bengt Grafström

Tracks med Kaj Kindwall och Rakt över disc med Clabbe

alltid lika redo att trycka ner record-knappen på bandspelaren - som numera

skulle anses vara antik

alltid lika förbannad om någon pratade mitt i låten när man spelade in

Varuhuset, Dallas och Falcon Crest framför TV-soffan

och vi drog på oss våra benvärmare när Susanne Lanefelt på TV uppmanade

oss att KNIIPA!!

Ja det var tider det!.....




Fri vers av Aurora Borealis
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-22 20:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Tja, det mesta jag minns av åttiotalet var väl postmodernismen, och visst var det en härlig tid.
2008-02-22

  Larz Gustafsson VIP
Minns det alltför väl.
För mig var det punk från 1979 och fram till oktober 1984.
Punk och Mao.
2008-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis