Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ännu ett brev jag inte skickar

 

mormor, du

jag har tänkt på

vad jag är och

kommit fram till att

 

jag är

en sakletare

 

tror du att det kan

få räcka så för nu

 

jag undrar

kan jag få ha ett

människovärde utan att

ta det där sunkiga

sommarjobbet jag inte vill ha

 

som kanske inte vill ha mig

för jag har letat titlar

förut men inte fått någon

 

och i sommar är min baby

bara en baby, och du

vi vill hellre åka på

semester ändå

 

går det bra

att jag kopplar av nu

 

kan familjen jag byggt

få välja ifred, kan jag ha något

som fantastiska mannen

fallit för, kan det vara så att jag

faktiskt inte är en börda

 

bara,

har du tänkt

på det

 

 




Fri vers av molly crayons
Läst 296 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-02-23 00:36



Bookmark and Share


  Jessica Ewa
fucking love it
2008-03-06

  Larz Gustafsson VIP
Så viktigt det är att få egenvärdet upprättat!
2008-02-23

  Carola Zettergren
Snyggt nära poetat!!!
2008-02-23
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons