Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kosmiska medvetandet

Världsalltet universums ocean
Här flyter vi små krakar omkring
Och vet egentligen ingenting

Men vi tror en himla massa
Det är det komiska medvetandet
att vi tror att vi vet

Men kontrollen
som du så krampaktigt
försöker hålla dig i
Kommer bara att skapa mer
rädsla
när du märker att den inte finns

Så släpp ditt tanke för ett tag
och träna på att inte vara fast i ditt jag










Fri vers av Spirit
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-02-23 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spirit
Spirit