Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
har insett att sent kaffedrickande faktiskt ger inspiration! så varsågoda kära fikavänner från igår, här kommer den utlovade natt-dikten :D


nattkaffe ännu en gång

varför, jag förstår inte varför?

oroligt vrider jag mig i sömnen
kastas hit och dit

vaknar ibland med förväntan
somnar åter
besviken

samma sak en gång till...

\"Nattkaffe\" i repris

men i natt är det inte ångest och mardrömmar som håller mig vaken

det är du

...




Fri vers av Nems
Läst 527 gånger
Publicerad 2008-02-23 12:27



Bookmark and Share


  soulmate_
nu blir jag jäkligt nyfiken ju!:Ovem vem VEM?!xP
väldigt fint skriven o dramatiskt slut \"...\"
2008-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Nems
Nems